След като напусне Европейския съюз през 2019 г. Великобритания ще

...
След като напусне Европейския съюз през 2019 г. Великобритания ще
Коментари Харесай

Великобритания ще приема по-малко мигранти след Брекзит

След като напусне Европейския съюз през 2019 година Англия ще се опита да понижи броя на мигрантите, както и да притегли повече висококвалифицирани служащи. Това е споделил министърът на защитата Майкъл Фалън в изявление с Би Би Си, оповестява " Ройтерс "

Фалън е изразил вяра, че английските компании ще образоват повече английски служащи. " Хората споделиха ясно, че желаят имиграцията не да бъде спряна, а да бъде сложена под надзор ", споделил Фалън, като показал, че Англия ще следва " уравновесена имиграционна политика " след Брекзит.

" Трябва да се откри баланс. Искаме да притеглим в тази страна висококвалифицирани хора, които да дойдат тук и да дадат своя принос за обществото ни ", споделил Фалън в друго изявление за телевизия " Скай нюз ".

Повод за въпросите са оповестен от вестник " Гардиън " документ, съгласно който държавно управление има проект да понижи броя на идващите на острова нискоквалифицирани европейски служащи, когато Англия напусне Европейски Съюз през 2019 година

В изявлението за Би Би Си Фалън е приказвал и за Северна Корея и все по-честите й демонстрации за подготвеност да употребява нуклеарно оръжие. " Китай държи ключа, петролът за Северна Корея идва от Китай. Китай има освен въздействието, само че и доста от лостовете, нужни за смяна в държанието на Северна Корея ", споделя Фалън.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР