След като миналата седмицаспечели убедително частничните местни избори в цялата

...
След като миналата седмицаспечели убедително частничните местни избори в цялата
Коментари Харесай

От ГЕРБ доволни от балотажа в Карлуково, победили БСП и ДПС заедно

След като предходната седмицаспечели безапелационно частничните локални избори в цялата страна против претендентите на и, на балотажа в неделя Марияна Маринова от ГЕРБ е събрала повече гласове от Петко Иванов от Българска социалистическа партия и става кмет на Карлуково (община Луковит).
Въпреки получената поддръжка от Движение за права и свободи, претендентът на Българска социалистическа партия събра 154 гласа против 162 за ГЕРБ. Недействителните бюлетини са 10. Това оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
 Десислава Атанасова: Трябва да се изчакат постоянните избори Десислава Атанасова: Трябва да се изчакат постоянните избори
" Трябва да се изчакат постоянните избори, след няколко месеца следва хората да изберат най-хубавите. Това сподели в изявление за bTV националния...
Марияна Маринова е родена на 27 юли 1971 година в гр. София. Семейна е, с две деца. Сериозна, способна и уважавана персона, получила многочислени оценки за дългогодишната си и виновна работа в областта на полиграфията. Избрала е да продължи живота си отвън огромния град, като се върне в родното село на своите родители, близки и другари. Познава компликациите и опциите за развиване на Карлуково. Знае по какъв начин да трансформира и построява, да сплотява хората и да им покаже, че тяхното село може да се развива с помощта на общите старания на жителите му, показват от партията.
В с. Тенево (община Тунжда) пък Диян Шишков загуби от самостоятелния претендент Димитър Комитов.
Припомняме, че преди 7 дни още на първи тур с успеха се поздравиха претендентите на ГЕРБ в Септември, Стрелча, Соколаре, Бозвелийско, Киченица, Медовина, Карагеоргиево, Острец и Брестак.
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на Изпълнителната комисия на партията изричат голямата си признателност за работата на структурите и поздравяват новоизбраните кметове на днешния балотаж в цялата страната.
 ГЕРБ се похвали с победа на частичните локални избори ГЕРБ се похвали с победа на частичните локални избори
В 13 области в страната се организираха частични локални избори. Гласуването завърши в 20:00 часа. Най-големите обитаеми места, които ще и...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР