След като миналата седмица Лейди Гага отмени световното си турне,

...
След като миналата седмица Лейди Гага отмени световното си турне,
Коментари Харесай

Кога Лейди Гага ще излезе отново на сцената

След като предходната седмица Лейди Гага анулира международното си турне, почитателите ѝ са в очакване по кое време и дали ще видят своята фаворитка още веднъж онлайн на сцената. През сълзи тя сподели, че е направила всичко допустимо, с цел да приключи шоуто си, само че е взела решението да сложи здравето и сигурността на публиката и екипа си преди всичко.
 Лейди Гага, турнето Chromatica Ball и спирането на концерта ѝ в Маями
Какво разплака Лейди Гага

На певицата в последно време не ѝ върви с концертите

Гага беше принудена да приключи концерта си в Маями, част от Chromatica Ball, поради неочаквана гръмотевична стихия, която се развихри. Множество мълнии удариха земята, директно до самата сцена.

Въпреки сложното решение, което изпълнителката в последна сметка взима, тя даде обещание на феновете си, че турнето ѝ няма да завърши, а " ще се забележим идващия път, когато съм на сцената ".

Изглежда Лейди Гага няма да се забави да го направи. В момента тя води договаряния да се върне в Лас Вегас за повторно като резидент, показва източник на The Sun. " Дълго време тя не беше сигурна дали в миналото ще пее още веднъж поради здравословни проблеми, само че Chromatica ѝ оказа помощ да се възвърне ", споделя източникът.

Въпреки че към момента не е подписала контракт, договарянията (които още са в прелиминарен етап) за бъдещи концерти текат. Вероятно те ще започнат в края на 2023 година

С дебюта си като резидент на Enigma + Jazz & Piano Лейди Гага се ангажира да изнася концерти в Park Theatre от края на 2018 година до май тази година. Серията от 52 представления на сцената събра зашеметяващите 70 милиона паунда (79 милиона долара) в боксофиса и голям брой положителни мнения и похвали от критиците.

The Sun се свърза с представител на изпълнителката за коментар: " Бритни Спиърс е спряла концертите си за неопределен срок, а осъществяванията на Кейти Пери в PLAY завършват идващия месец, тъй че Гага има опция за повторно да стане резидент в Лас Вегас, като " запълни дупката, която се отваря ".
 Лейди Гага, The Weeknd, Майли Сайръс, Бруно Марс, Скалата и историите зад театралните им имена
Звездите и историите зад театралните им имена

Кой получава прякора си, тъй като е попръцквал

" Гага още веднъж е най-голямата звезда на планетата, тъй че е изцяло разумно ", добавя нейният представител.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР