След като миналата година излезе автобиографичната книга на Бритни Спиърс,

...
След като миналата година излезе автобиографичната книга на Бритни Спиърс,
Коментари Харесай

20 години след аборта - какво мисли Бритни Спиърс за Джъстин Тимбърлейк сега

След като предходната година излезе автобиографичната книга на Бритни Спиърс, едно от най-обсъжданите разкрития в нея стана абортът, който певицата е направила от тогавашната си половинка Джъстин Тимбърлейк.
 Бритни Спиърс споделя дали възнамерява да се завърне в музикалната промишленост
Упс, Бритни очевидно няма да го направи

Крайното решение на певицата

В  Бритни написа, че ѝ се е наложило да премине през това, тъй като той не е желал " да бъде татко ".

" Беше изненада, само че за мен не беше покруса. Обичах Джъстин толкоз доста. Очаквах един ден да имаме семейство. Това просто щеше да стане доста по-рано от предстоящото. Но Джъстин несъмнено не беше удовлетворен от бременността. Той сподели, че не сме подготвени да имаме бебе в живота си, че сме прекомерно млади. Ако решението беше оставено единствено на мен, в никакъв случай нямаше да го направя ", разкрива още певицата в записките си.

Въпреки че тя признава, че до ден сегашен абортът е " едно от най-мъчителните неща ", които е изпитвала в живота си, въпреки всичко в този момент очевидно не таи неприятни усеща към някогашния си.
 Снимка 638240

В пост в Instagram профила си (който все още е недостъпен) Бритни Спиърс изненадващо споделя, че в действителност много харесва водещия сингъл  от идния албум на артиста, както и втората му ария " Sanctified ". Припомняме, че предишният петък Джъстин Тимбърлейк направи огромното си завръщане към музиката, след повече от пет години пауза.

Още по-неочакваното в обявата на Бритни обаче е извинението към някогашния ѝ.

" Искам да се извиня за някои от нещата, които написах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които откровено държа, надълбоко скърбя... Също по този начин желаех да кажа, че съм влюбена в новата ария на Джъстин Тимбърлейк " Selfish ". Толкова е добра и за какво всякога, когато видя Джъстин и Джими дружно, се дръзвам толкоз мощно? П. П. " Sanctified " също е уау ", гласи постът на.

Уточняваме, че второто си парче " Sanctified " артистът извърши за първи път по време на гостуването си в предаването The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, с водещ Джими Фалън.

Друго забавно към връзките сред, които публично завършват още през 2002 година, само че явно не престават да вълнуват почитателите, е съревнованието на песните им в музикалните ранглисти сега.
 Бритни Спиърс и Сам Асгари в правосъден спор - какво желае някогашната половинка на певицата
Когато Сам Асгари желае още пари, а Бритни отхвърля да му ги даде

Драмата продължава пет месеца след новината за развода

Песента " Selfish " на изпълнителя може и да е нова, само че в действителност Бритни има парче със същото заглавие от 2011 година Феновете на певицата са решили да я поддържат и дейностите им очевидно дават резултат, тъй като нейната ария е изпреварила тази на Тимбърлейк в класацията на iTunes, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР