След като медиите избухнаха с новини за скандалните отношения между

...
След като медиите избухнаха с новини за скандалните отношения между
Коментари Харесай

След раздялата с жена си актьорът Васил Драганов върти любов с колежка от `Столичани в повече`

След като медиите избухнаха с вести за скандалните връзки сред Васил Драганов и към този момент някогашната му жена, стана ясно, че артистът върти обич с колежка. 

" И аз към този момент имам жена до себе си. Тя е моето момиче! ". Така Драганов отговори на въпрос на вестник " България през днешния ден " дали слухът, че движи с колежката си от Народния спектакъл Ева Тепавичарова, е правилен, или не. " Не отхвърлям, само че и няма да встъпвам в детайлности. Относно обстановката с някогашната ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да приказвам повече по случая в медиите, тъй като дадох обещание на двете ни деца да не го върша.

 



 

Тя също даде обещание, само че го направи. За мен децата ни са най-важното сега и не считам, че би трябвало да раздухваме повече тази история ", споделя Васко. " Работата и децата са ми най-важни в този момент. За друго не желая и да загатвам, единствено ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тематика няма да приказвам ", безапелационен е Драганов.

Той и Ева Тепавичарова се познават от доста години. Но най-интересното е, че двамата играха любовници в обичания на българите сериал по bTV - " Столичани допълнително ". Двойката обаче се е сбилжила напълно неотдавна, откакто артистът към този момент се разведе със брачната половинка си Андреа. Самата Ева Тепавичарова не бе открита за коментар.

 



 

Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със брачна половинка си - тенора Георги Петров, и с двамата им синове. В какви връзки са двамата през днешния ден, не е ясно. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР