След като Марица ви представи гледната точка на майката на

...
След като Марица ви представи гледната точка на майката на
Коментари Харесай

Съседът на Бонева: Лъже, че няма ключ за вратата! Виждат я д...

След като " Марица " ви показа гледната точка на майката на певицата Веси Бонева - Венета, по отношение на разправиите с нейния комшия, потърсихме за коментар и ответната страна - Илия Елкин.

На изказванията на Венета, че сложена желязна врата блокира достъпа до дома й и че всекидневно от година насам ѝ се постанова да влиза със стълба през прозореца, той отговори:

" Това е неистина! Рано заран и късно вечер влиза през въпросната врата, тъй като има ключ, а денем влиза през прозореца! Има доста очевидци на този факт! Всички съседи и работещите в магазина! ", уточни Елкин.



Той посочи, че входът за къщата ѝ на първия етаж в този момент е от север, в нелегално построена пристройка през 2009 година.

" За нея има издадено уверение за толерантност, откакто две приятелки на Бонева са удостоверили погрешни условия, за което има формирана кореспонденция в прокуратурата. Входът би трябвало да е от запад, както е по настоящата схема от кадастъра от 2020 година. Нека да показа строителните бумаги на постройката, а не да ги укрива. Да покаже формален документ, доказващ, че входът й е от север. Нека да изясни по какъв начин без нужните документи е затворен входът по план на постройката, по какъв начин е преустроила жилището, като е съборила носещи стени и от едно жилище е направила две жилища ", сподели още съседът на Венета Бонева.



Той твърди, че входът на постройката е тъкмо там, където Бонева влиза през прозореца. Посочи също, че над този прозорец има дълбока фуга, доказваща, че там е осъществен ремонт.

Елкин насочи и няколко въпроса към Бонева:
Защо в нарушаване на закона гаражът е станал фризьорски салон, без да има тоалетна?
Защо над този гараж има друга сграда, още веднъж построена в нарушаване на закона?
Защо не е изпълнила предписанието на кмета на региона да приведе жилището си, според строителните бумаги?

Елкин акцентира, че за всичко направено от него във въпросния парцел има позволение от способените органи и го е направил на съображение нотариалните актове за благосъстоятелност и подписания сред него и Бонева контракт за действително систематизиране на използването на парцела, с нотариална легализация на подписите.

Той добави, че ще даде повече информация на медията ни откакто приключи гражданското дело.

Снимки от Франк Воща
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР