След като Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли,

...
След като Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли,
Коментари Харесай

Какъв е проблемът със завещанието на Лиса Мари Пресли

След като Лиса Мари Пресли, единствената щерка на Елвис Пресли, умря напълно ненадейно на едвам 54-годишна възраст, западните медии не стопират да се интересуват от всичко, обвързвано с трагичното събитие.
 Присила Пресли, Лиса Мари Пресли и благодарността за поддръжката след неочакваната гибел на дъщерята на Елвис Пресли
Най-мъчителният и тъмен миг за Присила Пресли

Цялото семейство още претърпява загубата

Изключение не прави и наследството на Лиса Мари. Майка ѝ Присила Пресли в този момент оспорва изменение, направено през 2016 година, съгласно което тя към този момент не е настойник на имуществото. Съмнението се появява откакто е видяно, че името на Присила Пресли е изписано неверно и е подложен автограф, който " наподобява необикновен ".

Присила Пресли обаче твърди, че е научила за хипотетичната смяна в наследството едвам след гибелта на щерка си. Не се знае какъв брой коства въпросното имущество, само че разнообразни правосъдни каузи от последните години издават, че Лиса Мари е била във финансово усложнение.

Изменението на наследството ѝ допуска, че майка ѝ Присила Пресли и някогашният ѝ бизнес управител Бари Сийгъл са сменени като съпопечители, а такива в този момент са две от децата ѝ - Райли (33 г.) и Бенджамин Кио.

Синът ѝ Бенджамин Кио обаче се самоубива през 2020 година на 27-годишна възраст. Райли Кио пък сега е все по-успешна актриса.

Присила Пресли твърди, че смяната в наследството в никакъв случай не е била връчвана приживе на щерка ѝ Лиса Мари. А това категорично се изисква от наследството. Адвокатите също споделят, че поправката не е нито засвидетелствана, нито нотариално заверена.
 Райли Кио, Лиса Мари Пресли и последната им обща фотография
Последната фотография на Лиса Мари Пресли преди гибелта ѝ

Споделя я щерка ѝ Райли

Затова искът в този момент е хипотетичната корекция от 2016 година да се смята за невалидна, а тръстът от 2010 година да се смята за контролния и влиятелен документ, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР