След като латино музиката оглави световните чартове и започна да

...
След като латино музиката оглави световните чартове и започна да
Коментари Харесай

Латино музиканти превземат Цигов Чарк

След като латино музиката оглави международните чартове и стартира да диктува трендовете в модата и храната пристигна време и за първия по рода си Latino Picnic в България. Събитието ще се организира на 20 Юли 2019г., на брега на язовир Батак, Цигов Чарк, и сплотява красивата природа, прясно приготвената храна, свежите питиета и едни от най-хубавите латино музиканти и танцьори в страната.

програмата стартира в 15ч. с осъществяване онлайн на кубинската певица Dolores Estrada, която има стотици представления зад тила си като част от световноизвестния шоу балет ``Internacional Varadero ". След нея на сцената се качва международната шампионка по салса свободен жанр Таня Тончева, която е приготвила атрактивни стъпки и придвижвания по салса, подобаващи както за начинаещи, по този начин и за напреднали танцьори.



Участник в Latino Picnic е и Димитър Лазаров - De Fuego, който е интернационален първенец по салса и създател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен танцьор, той е артист и основател на музикалната тайфа " De Fuego Orchestra ", с която на събитието ще изпълнят известни латино шлагери и свои авторски песни.

Организаторите припомнят всички присъстващи да си носят постелкa, шапка или чадър, както и комфортни обувки за доста танци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР