След като кралица Елизабет Втора вече е покойница и вчера

...
След като кралица Елизабет Втора вече е покойница и вчера
Коментари Харесай

Ето това е смела жена: Меган поиска среща на четири очи с Чарлз преди да се върне в САЩ

След като кралица Елизабет Втора към този момент е покойница и през вчерашния ден бе заровена, през днешния ден западните медии оповестиха извънредната вест, че Меган Маркъл е поискала персонална среща с крал Чарлз Трети преди да отлети за Калифорния с принц Хари.

Според информацията, херцогинята на Съсекс поканила краля на диалог " на четири очи ", с който да изглади различията сред нея и Хари с кралското семейство. И един път вечно да бъде комплициран завършек на нападките посред им. Меган отправила молбата си към Чарлз посредством писмо, само че дали той е откликнал ситуацията, към момента не е известно. 

 Меган Маркъл

Вече знаем, че херцозите на Съсекс към момента са във Англия, само че следва да се върнат при децата си Лилибет и Арчи допустимо най-скоро. Кралските специалисти разясняват, че постъпката на Меган е извънредно смела и надали доста дами биха дръзнали на такова деяние.

 Меган Маркъл

 

Говори се, че Маркъл е поискала да изглади всички недоразумения с членовете на фамилия с този диалог и да даде пояснение за всичко, което " надроби " дружно с Хари през последните две години. И в случай че би трябвало да бъдем откровени - в случай че не за друго, то за смелостта и високото самочувствие можем да се възхищаваме на Меган. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР