Жена избяга от импровизирано „тъмница“ от пепелни блокове в Орегон, съобщи полицията. ФБР смята, че има допълнителни жертви в други щати

...
След като жена избяга от импровизирана тъмница“, направена от шлакови
Коментари Харесай

След като жена избяга от импровизирана „тъмница“, направена от шлакови блокове в дома на мъж в Орегон, ФБР казва, че търси допълнителни жертви в други щати.

29-годишният Негаси Зубери е във федерален арест за „междущатско отвличане“, след като жена от Сиатъл избяга от дома му в Кламат Фолс, Орегон, според съобщение за новини от полевия офис на ФБР в Портланд.

Зубери пътува до Сиатъл на 15 юли и се представя за полицай под прикритие, за да поиска услугите на проститутка, каза ФБР. Той насочил електрошок към жената, сложил й белезници и железа за краката, сложил я в задната част на колата си и пропътувал повече от 450 мили обратно до Кламат Фолс, като я изнасилвал сексуално по пътя, според ФБР.

29-годишният Негаси Зубери сега е в ареста за "междущатско отвличане", след като жена избяга от дома му в Кламат Фолс, Орегон, според съобщение за новини от полевия офис на ФБР в Портланд. 29-годишният Негаси Зубери вече е в ареста за „междущатско отвличане“, след като жена избяга от дома му в Кламат Фолс, Орегон, според съобщение за новини от полевия офис на ФБР в Портланд. Окръжен затвор Washoe

В резиденцията му ФБР каза, че той е поставил жената в „импровизирана килия, която е построил в гаража си“, направена от шлакови блокове и метална врата. Жената казала на властите, че е блъскала по вратата и в крайна сметка е успяла да излезе от килията, се казва в съобщението за новините. След това тя сигнализирала на местен шофьор, който се обадил на 911, според ФБР.

Няколко часа по-късно Зубери беше открит от полицията в Рино, Невада и задържан.

ФБР каза, че Зубери, който е живял в 10 различни щата от 2016 г. насам, е свързан с няколко други насилствени сексуални посегателства в поне четири различни щата и следователите имат основание да смятат, че може да има няколко други жертви. CNN се опитва да идентифицира законно представителство на Zuberi.

Той също така носи имената Сакима, Джъстин Хайче и Джъстин Куаси, казаха от бюрото.

ФБР моли за помощ обществеността, докато търси потенциални жертви и повече информация за Зубери.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР