След като достигна брега на Северна Каролина като ураган от

...
След като достигна брега на Северна Каролина като ураган от
Коментари Харесай

Тотално Бедствие В Сащ! Жертвите Са Вече 5!

След като доближи брега на Северна Каролина като вихър от Категория 1, Флорънс отслабна до тропическа стихия в петък следобяд, до момента в който се движеше към Южна Каролина, където се изсипа през нощта.

Полицията заяви за първите жертви на стихията в Северна Каролина: майка и нейното бебе, убити от паднало дърво върху къщата им в Уилмингтън, към осем часа след навлизането на Флорънс на сушата (на снимката). Бащата на детето е в болница. В Пендър Каунти жена умря от инфаркт, откакто парчета, блокирали пътищата, попречиха на парамедиците да стигнат до нея. Четвърти човек е умрял в Лънор Каунти, пробвайки се да включи генератора си. Друг мъж в същия регион е търсел кучетата си на открито, само че е бил отвеян от вятъра, настояват околните му, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Флорънс съумя да " заклещи " доста хора в наводнените им домове и към този момент предизвиква съществени проблеми на засегнатите места. Летището в Уилмингтън е отчело пориви напразно от 170 км в час - най-силните измервани от 1958 година насам, когато ураганът Хелън опустоши града.

Метеоролозите предизвестяват, че поройните дъждове от тропическата стихия, в каквато се трансформира урагана на сушата, може да провокират епични наводнения през идващите няколко дни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР