След като днес се роди третото дете на Кейт Мидълтън

...
След като днес се роди третото дете на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на кралското бебе и догадки за името му

След като през днешния ден се роди третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, започнаха наддавания за името. То е момче и пристигна на бял свят минута след 11 часа локално време. Тежи малко над 3,8 кг.

Името на бебето може да не бъде разкрито незабавно. Името на Уилям е оповестено една седмица, а светът е чакал цялостен месец след раждането на татко му Чарлз. Имената на Джордж и Шарлот бяха оповестени два дни след раждането им. В класацията на имената за третото кралско бебе към този момент се подрежда името Артър, следвано от Джеймс.

Според залозите възможностите детето да се споделя Филип или Албърт са равни. Най-ниско в класациите стои името Пиърс. При предходните си две деца Кейт Мидълтън избра обичайни имена на хора от кралското семейство. Със сигурност се знае, че бебето няма да бъде кръстено Джордж, въпреки да е родено в деня на Свети Георги, тъй като името е заето от по-големия му брат.

Малките принц Джорд и принцеса Шарлот бяха заведени от принц Уилям в болница " Сент мери ", с цел да видят братчето си. Новото бебе ще е пето в реда за заместничество на трона след дядо си принц Чарлз, татко си принц Уилям, брат си и сестра си. То е и шестият правнук на кралица Елизабет, прецизира bTV. Междувременно се появиха и първи фотоси на Кейт, Уилям и третото им дете.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР