След като Cybertruck демонстрира леко безсилие при преодоляването на заснежен

...
След като Cybertruck демонстрира леко безсилие при преодоляването на заснежен
Коментари Харесай

Ново 20: Cybertruck ще може да се „превъплъти“ в лодка

След като Cybertruck показва леко изтощение при превъзмогването на заснежен рид предходната седмица, в този момент основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск твърди, че скоро камионът ще може да се движи по вода.

" Ще предложим пакет от модификации, който ще разреши на Cybertruck да минава най-малко 100 м вода като лодка ", написа Мъск в X. " Трябва да се модернизират уплътненията на вратите на кабината ", добави той.

Основателят на Tesla разкрива идната функционалност, отговаряйки на обява на различен консуматор в обществената мрежа - Сойер Мерит.

Мерит разгласява видео фрагмент от последния епизод на Jay Leno’s Garage, в който се вижда Cybertruck. Във видеоклипа вицепрезидентът на Tesla по автомобилостроенето Ларс Морави декларира, че камионът има капацитет да се трансформира в лодка.

" Илон в действителност искаше да го трансформира в лодка. Превозното средство съвсем плува, може би би трябвало да се добави малко спомагателна плавателност, с цел да се задържи на повърхността ", споделя Морави пред водещия Джей Лено.

" Ако сте изобретателни и имате предпочитание, бихте могли да измислите по какъв начин да поставите извънбордов мотор, да го включите от екрана си и да плавате с лодка ", прибавя служителя на Tesla.

Lars on Cybertruck: The vehicle almost floats; and if you’re creative you could figure out how to put an outboard motor plugged in to your outlet there turn it on from your screen and go boating. pic.twitter.com/5iwCe1TwBt
— Sawyer Merritt (@SawyerMerritt) December 18, 2023
Мъск разгласи пикапа за първи път още през 2019 година, само че доставките за него започнаха едвам в края на ноември тази година. Ъгловатият дизайн на транспортното средство провокира различия, като някои го харесват, други го осмиват, разяснява Business Insider.

Когато приказва за него по време на последния доклад за приходите на Tesla през октомври, Мъск означи: 

" Сами си изкопахме гроба с Cybertruck. Специалните артикули, които се появяват един път за дълъг интервал от време, са просто необикновено сложни за стартиране на пазара, за постигане на размер, за разцвет. "
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР