След като беше тормозен на летището през цялата нощ, изтезанията

...
След като беше тормозен на летището през цялата нощ, изтезанията
Коментари Харесай

СЛЕД ТОРМОЗА НА ЛЕТИЩЕТО: Пратиха Джокович в хотел с 46 мигранти

След като беше унизен на летището през цялата нощ, изтезанията за Новак Джокович продължиха, даже откакто най-сетне беше отведен под карантина след съвсем 12 часа разпити на летището в Мелбърн.

Новак чака решението на съда на Виктория по жалбата, изпратена от юристите му по отношение на отхвърли на визата и депортирането от страната.

Според журналистката на " Australian Guardian " Кейт Кели, Джокович е настанен в хотел " Park Royal " в Чарлтън, където се посрещат мигранти.

Журналистката разгласява и фотоси, които наподобяват надалеч от приличното. На графити на фасадата на хотела написа " Безплатно изтезание, влезте. 30 души са измъчвани дни наред, само че това не е закононарушение. Всички бяха на по-малко от 35 години ".
свързани новини12100преди 5 часа
Колкото и иронично да звучи, депортира своя най-награждаван първенец, индивида, който разнесе славата на Australian Open, като го третира като нарушител.

Самият Джокович към този момент изтри " Аустрелиън Оупън " от формалния си уебсайт в опцията " идващ шампионат ". Който и да завоюва шампионата тази година, няма да има същата тежест поради абсурда, отбелязва " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР