След като беше манекенка и стана актриса, сега Диляна Попова

...
След като беше манекенка и стана актриса, сега Диляна Попова
Коментари Харесай

Диляна Попова изненадва с ново амплоа

След като беше манекенка и стана актриса, в този момент Диляна Попова се трансформира и в художник. Красавицата готви галерия, която е планувана за идващата есен. Ако обстановката с ковид разреши, Диляна ще се опита да продаде част от платната, които сама е нарисувала. Парите от продажбите хубавицата няма да прибере в джоба си, а ще даде за щедрост, споделя самата тя.

„ За момента работното заглавие на изложбата е „ Пети детайл ". Не съм рисувала от години, само че ceгa стартирам още веднъж. Планирам да покажа платната през есента “, разкрива Попова. Изложбата ще е взаимна с положителната ѝ другарка Лиляна Станиолова. Идеята на хубавиците е да рисуват дружно, да имат обща тематика и да употребяват доста и разнообразни техники.

Самата Лили рисува от години и е запалила моделa да хване още веднъж четката, откакто от години не е намирала време и муза да твори. Най-важно за Попова е, че облагата от картините ще отиде напълно за щедрост. Диляна е известна с милосърдното си сърце и любовта към децата. Очаква се да избере идея, обвързвана точно с някои хлапак, които има потребност от средства, споделят нейни близки.

Съвсем неотдавна Попова се прибра от Занзибар, където изкара дълга отмора в компания на другари и сина си Борил. За благополучие, манекенката се прибра малко преди да бъде наложена 10-дневната карантина за всички, завърнали се от екзотичната дестинация, написа flagman.bg.

Работни задължения не разрешиха на обичания ѝ Асен Блатечки да пътува с нея, само че единствено преди дни артистът и половинката му отпразнуваха неговия 50-годишен празник. Без шyмни празненства и единствено с май-близките, Асен посрещна рождения си ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР