След известна пауза, за добро или за лошо, аз отново

...
След известна пауза, за добро или за лошо, аз отново
Коментари Харесай

Трифонов се завърна в ефир с откровени признания! Изповяда се за операцията, политиката и...

" След известна пауза, за положително или за неприятно, аз още веднъж съм на мястото си. Има доста въпроси към мен от всякакво естество. Два пъти излезе информация, че съм починал, дори имаше оповестена информация за заравяне. Както споделя Марк Твен слуховете за моята гибел за мощно пресилени ". Това съобщи Слави Трифонов, който след дълго неявяване от ефир поради интервенция още веднъж ще води своето шоу.

" Счупих си крайници преди доста години, откакто ми го заковаха, той стана по-къс и стартира да се изкривява таза и гръбначния ми дирек. Бях заставен да направя нужното, с цел да възстановя двата крайници.

Беше належащо възобновяване, което се оказа, че ще е по-дълго от предстоящото ", разясни Трифонов, който за първи път проговори за положението си.

Шоуменът призна, че се е оперирал в България, защото тук има доста експерти.

" Фактите приказват кой какво е изгубил. Те са четири каузи, а не едно. Едното е извоювано от мен, другото от тях, другите две съм ги спечелил на инстанциите досега, само че не са стигнали до край.

Водя тези каузи, тъй като въпросът е кардинален, те зимат фрагменти от нас, излъчват ги и печелят пари от нас ", уточни Слави във връзка делата с братя Халваджиян.

" Каквото съм споделил в писмото, съм го споделил в писмото. Това, което тормози притежателите на медиите, е политически план ", сподели още той.

Както БЛИЦ заяви, през днешния ден Трифонов загатна, че влиза в политиката и разгласи, че стартира да търси надарени българи, които да заместят сегашната политическа класа.

" Имаме контракт и сме сътрудници на притежателите на bTV. Писмото няма общо и не го чета в ефир. Сега в интернет има независимост, невероятно е да спреш мнението на хората ", заключи шоуменът, който направи свои профили в обществените мрежи.


Предаването беше без аудитория, с изключение на сценаристите.


Припомняме, че преди няколко дни Годжи и Сиромахов оповестиха, че той ще се появи на екран точно през днешния ден.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР