След издирване е открит в София Задържан е 18-годишният, заподозрян

...
След издирване е открит в София Задържан е 18-годишният, заподозрян
Коментари Харесай

Арестуваха 18-годишния, заподозрян за убийството в Пазарджик

След търсене е открит в София
Задържан е 18-годишният, обвинен за убийството на 21-годишен в Пазарджик, оповестиха от полицията, представени в bTV. Престъплението беше осъществено през вчерашния ден – след сдърпване на улица в регионалния град сред двама младежи единият извадил нож и пробол другия. На път към болничното заведение потърпевшият умря.

Извършителят избягал с лек автомобил мястото на престъплението и се укрил. Криминалистите откриха още през вчерашния ден самоличността на нападателя – 18-годишен от Пазарджик.

След търсене е открит и задържан в София.

Снощи в Параджик се организира митинг с искане за правдивост за убития Ангел.  

Ето какво написаха уредниците:  " Отиде си един Ангел....Отиде си едно положително момче, чийто живот беше незаслужено лишен. Няма думи, с които можем до опишем болката и тъгата, които са ни сковали. Още не можем и не желаеме да повярваме на това, което се случи. С нищо не провокирал нападателя си Ангел стана жертва на жестока експанзия, а неговият палач е още на независимост.

Искаме правдивост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде хванат час по-скоро и съден с цялата суровост на закона ". Група близки другари на Ангел се събраха на безмълвно бдение на лобното му място в кв. “Запад “. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР