След историческата си победа на Евровизия Лорийн обяви, че тръгва

...
След историческата си победа на Евровизия Лорийн обяви, че тръгва
Коментари Харесай

Лорийн обяви европейско турне след победата на Евровизия


След историческата си победа на " Евровизия " Лорийн разгласи, че потегля на турне.

Шведската звезда освен завладя Европа, триумфирайки за повторно на състезанието - достижение, което е правено единствено един път до момента. Изпълнителката на " Tattoo " зарадва почитателите си с удостоверение, че потегля на турне из континента по-късно тази година.

То ще започва през ноември, разгласи Лорийн на конференция след шоуто. И добави със смях: " Те [мениджмънтът ѝ] ще ме убият, само че хей! ".Изпълнителката завоюва за първи път с класиката на европопа " Euphoria " през 2012 година, а с успеха си с " Tattoo " се причислява към ирландския Джони Логан, който също е побеждавал два пъти. Но ирландецът претендира за правото да се похвали като троент победител, откакто е написал " Why Me? " - триумфалната ария на Евровизия през 1992 година

39-годишната Лорийн е известна със своята нематериалност и ритуалите преди зрелище. В диалог с медиите след четиричасовото шоу в събота вечер тя изясни по какъв начин се е подготвила за победното си осъществяване.
Правя разнообразни неща според от атмосферата в залата. Днес, преди да изляза на сцената, медитирах. Изхвърлих всички от залата и споделих: " Ще медитирам тук известно време ".
Лорийн

" Също по този начин си пуснах някоя ария на повтаряне, просто с цел да вляза в избрана осцилация, тъй като в близост има доста разсейващи фактори. Нали разбирате, ние сме създатели и нашата цел е да сътворяваме красиви неща, а това би трябвало да е без разсейващи фактори ", добави тя.Макар че Лорийн и екипът ѝ не оповестяват повече детайлности за идното турне, няма подозрение, че за щастливите притежатели се готви съществено шоу. Тя споделя, че се нуждае от аудитория, с цел да изнесе допустимо най-хубавото шоу.
Аз съм човек, който обича хората. Усещам силата там. Трябва да ме видите, когато преговарям и няма аудитория - отчайваща съм. Не знам какво да върша със себе си в този миг. Но когато има хора, нещо се случва.
Лорийн

Като благодари на почитателите си за безрезервната поддръжка, тя добави:

 
Публиката, вие, сте единственото нещо, което съществува в този миг. Когато извършвам, се концентрирам върху вас и адресирам всичко, което се случва в мен, към вас.
Лорийн

Победата на Лорийн сигурно е огромна вест за Швеция и за състезанието, който ще се организира следващата година в скандинавската страна. В Twitter се появиха безчет клюки. Световната сензация АББА ще отпразнува 50 години от успеха си на състезанието " Евровизия " през идната година и почитателите се надяват на дълго чакано събиране по този мотив. И даже повече - появи се вяра за някаква колаборация по време на идното турне на Лорийн. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР