След инфарктния конгрес на червената партия, опозицията в БСП обяви,

...
След инфарктния конгрес на червената партия, опозицията в БСП обяви,
Коментари Харесай

СЛЕД СКАНДАЛИТЕ НА КОНГРЕСА: Опозицията в БСП съди Нинова

След инфарктния конгрес на алената партия, опозицията в Българска социалистическа партия разгласи, че ще съди водачът на партията Корнелия Нинова.

През вчерашния ден след окупиране на трибуната и физически конфликти в залата, където се организира конгреса на Българска социалистическа партия, бяха изключени 14 от членовете на партията.

Все още няма публично заведени тъжби, само че се чака това решение да бъде атакувано първо през общопартийната контролна комисия. Ако тя не се произнесе в интерес на вътрешнопартийната съпротива, то тогава евентуално ще се премине към правосъдна офанзива.

Днес от управлението на партията споделиха, че се съмняват, че задачата е била да се анулира и регистрацията на Българска социалистическа партия за изборите на 2 април. Именно по тази причина през вчерашния ден се е стигнало до тези батални подиуми.

„ Трябва да има едно примирение, тъй като това напрежение, което се насаждаше към този момент седмици наред, роди тези подиуми от през вчерашния ден. Мисля, че би трябвало да се опитаме да разберем, че партията не е книжовен клуб, както и че в партията има болшинства. Когато останеш в малцинството, приеми този факт и работи в посока към смяна “, съобщи пред bTV Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

Според него блъскането, виковете и окупирането на трибуната са довели до отстраняването от Столетницата на част от тези хора.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР