След големия успех на Дневникът на един книжар издателство Еднорог

...
След големия успех на Дневникът на един книжар издателство Еднорог
Коментари Харесай

Уют и чаша чай, смях и носталгия в море от книги

След огромния триумф на " Дневникът на един книжар " издателство " Еднорог " показва втората част на нашумялата по целия свят книга на Шон Битъл - " Изповедите на един книжар ".
В Уигтън, шотландски град, отдаден на книгите, чийто календар е изпълнен с фестивали, срещи с писатели и всичко останало, обвързвано с вълшебната безконечност на книгата, се намира най-голямата книжарница за книги на втора употреба. Собственикът й, Шон Битъл, става ненадейно създател на международен бестселър, когато взема решение да разгласява своя дневник.
Очакват ни комични срещи с читатели, радостни и тъжни случки из живота на книжаря, носталгия по положителното остаряло време, само че и непоколебима религия в неповторимата магия на хубавата книга.
Отново се появяват обичаните герои на Шон Битъл, озоваваме се измежду красивите пейзажи на Шотландия и се сблъскваме с проблемите на човек, опитващ се да преживее от търговия с книги благодарение на саркастичното си възприятие за комизъм и новата си, вярна, само че невротична помощница със забележителния прякор Бабчето, пристигнала чак от Италия.
" Докато метях тротоара пред магазина, около мен минаха две дами. Едната сподели на другата:
- Няма смисъл да влизаме, вътре има единствено книги. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР