След години на слухове и спекулации около инцидента в Розуел,

...
След години на слухове и спекулации около инцидента в Розуел,
Коментари Харесай

Документи потвърждават: Американски служители се срещали с извънземни

След години на клюки и спекулации към случая в Розуел, най-сетне се появиха документи, потвърждаващи действителността на събитията, случили се в предишното. Изтекли онлайн документи наподобява удостоверяват освен събитията в Розуел, само че и дейното взаимоотношение на американски чиновници с извънземни в продължение на няколко десетилетия,.

На първите страници на документите се загатват два плана - Project Aquarius и Project Sigma, които преди този момент бяха доказани от държавното управление на Съединени американски щати. Един от документите отбелязва, че 7 юли 1947 година (събития в Розуел) бележи началото на „ секретна интервенция за добиване на останките от обекта за научно проучване “.



Истинската изненада обаче е изказванието в документите за среща с извънземни на 25 април 1964 година в пустинята на Ню Мексико. Проучването, наречено Project Sigma, разкрива, че офицер от разузнаването на Военновъздушни сили на Съединени американски щати е имал среща с двама извънземни, траяла към три часа. По време на срещата страните обменили съществена информация, а планът продължава в базата на Военновъздушни сили в Ню Мексико.



Документите разкриват и други планове, в това число Snowbird, който удостоверява задача за „ тестови полет на освежен извънземен аероплан “. Бележка в долната част на страницата с документа споделя, че декласифицираната версия има „ 90% късмет “ за достоверност.

Въпреки по-ранното изказване на ФБР за подправяне на сходни документи, последните приключвания на информация към момента не са получили мнения от публични източници. Въпросите за случилото се в Розуел и други мистериозни събития остават без отговор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР