След фурора, който предизвика 21-годишната Жанин Ал-Шаргаби, която стигна до

...
След фурора, който предизвика 21-годишната Жанин Ал-Шаргаби, която стигна до
Коментари Харесай

След фурора в Стани богат: Луд хейт заради умен мъж

След фурора, който провокира 21-годишната Жанин Ал-Шаргаби, която стигна до сумата от 10 000 лева в „ Стани богат ”, вманиачен хейт заля паметното предаване. Причината бе, че млад мъж се издъни на въпрос за 2 000 лева, макар че бе показан като член на МЕНСА с IQ на талант. Участието на Петър Вълков отприщи полемика за МЕНСА, интелекта, предаването и омразата.

Петър Вълков бе показан от водещия Михаил Билалов с думите: „ Той е член на МЕНСА и има IQ колкото талант. Изградил е тактика за играта си в " Стани богат ", а фактът, че е в челните позиции на класацията МЕНСА, единствено дава сериозна поръчка за сумите, до които ще доближи ”.

Участникът обаче се затрудни и не съумя да отговори на осми въпрос - за 2 000 лв..



" За кой път играта за познания ще демонстрира, че умните в действителност са тъпи, а късметлии и хора с вътрешен глас ще ми печелят огромните пари. Защо както на момичето не му пусна намек дали свързва с нещо годината? Срамота стана това предаване ", гласи един от мненията в формалната фейсбук страница на предаването.   „ Обща просвета и просветеност нямат нищо общо ”, написа различен почитател на предаването. „ Менса – мента ”, афишира трети.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР