След фантастичния дебютен сезон за Манчестър Сити, Ерлинг Халанд беше

...
След фантастичния дебютен сезон за Манчестър Сити, Ерлинг Халанд беше
Коментари Харесай

Халанд не е същото животно

След фантастичния дебютен сезон за Манчестър Сити, Ерлинг Халанд беше подложен на критика за някои от представянията си през този, макар че означи впечатляващите 29 гола в 33 мача за настоящите европейски и британски първенци, а някогашният футболист от Висшта лига Уилям Галас счита, че след завръщането му, той се е трансформирал и проучва играта му.

" Не мисля, че Ерлинг Халанд наподобява по същия метод. Неговата игра, методът, по който прави бягания, желанието му, не е същото като всепобеждаващия Халанд, който видяхме в Манчестър Сити предходната година. Миналия сезон той тичаше и се бореше за всяка топка - той измори бранителите, тъй като ги сложи под огромен напън с физиката си. Защитниците постоянно бяха на нокти към него ", съобщи той.
 Халанд се изгаври с Ливърпул и с ас на мърсисайдци
Халанд се изгаври с Ливърпул и с ас на мърсисайдци

Ето какво сподели

" Той се завърна от травмата си и футболът му се промени. Все още ли се пробва да набере скорост след травмата? Може би. Нещо в Ерлинг Халанд е доста друго тази година. Ако го сравните с предишния сезон, дебютът му в Висшата лига, физическата му игра беше изцяло друга. Той се бореше. Държеше топката ", добави Уилям Галас.

" Миналия сезон беше животно. Защитниците бяха уплашени от неговата физика - той не даде на бранителите и секунда да дишат. Тичаше и се бореше за всяка топка. За бранителите е толкоз мъчно да играят против някой като него. В мача против Ливърпул той имаше два директни дуела с Върджил ван Дайк и загуби и двата. В една обстановка той съумя да изстреля, само че за Келехер беше елементарно да избави ", приключи някогашният защитник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР