След една декада драма с великия пилот Михаел Шумахер, посоката

...
След една декада драма с великия пилот Михаел Шумахер, посоката
Коментари Харесай

Огромната мъка на Корина Шумахер! Горещи думи

След една декада драма с великия водач Михаел Шумахер, посоката на страстите се трансферира и върху неговата брачна половинка Корина.

Съпругата на Михаел Шумахер е като пандизчия в последните 10 години. Думите са на Еди Джордан - изобретател на великия немец за света на Формула 1.
-->
Първият началник на Шуми си разреши за повторно да разяснява обществено деликатното положение на водача, който е в тежко положение след случая при каране на ски и мозъчната контузия. Преди седмици Джордан разкри, че " Шумахер хем е тук, хем го няма " - думи, които провокираха сериозен отзив.

А в този момент той обърна внимание на това, през което минава Корина. Самият Джордан също не е допускан до болничното легло на водача, само че призна, че схваща и приема решението на брачната половинка.

" Напълно я разбирам. Това е кошмарна обстановка за фамилията. Мина цяло десетилетие, през което Корина не можеше да отиде на обяд, на празненство или каквото и да е. Всеки желае да я пита по какъв начин е Михаел, а тя надали желае да изяснява през минута. Тя е неговият ангел-пазител, а това е извънредно тежка задача ", показа Джордан.

54-годишната Корина Шумахер рядко приказва за своя обичан и се грижи фамилията да поддържа спокоен живот. А в един от доста дребното случаи, в които наруши мълчанието си - поради документален филм, тя призна, че Михаел извънредно й липсва.

" Липсва, само че освен на мен - също по този начин на децата и всичките му другари. Да, липсва ни, само че още е тук. Различен е, само че е тук и ни дава мощ. Опитваме се да се поддържаме като семейство, както искаше самият Михаел. Той постоянно ни е защитавал, в този момент е наш ред ", разяснява Корина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР