След дългата пауза в първенството, Локомотив Пловдив и Септември вдигат

...
След дългата пауза в първенството, Локомотив Пловдив и Септември вдигат
Коментари Харесай

Локо Пд и Септември подновяват борбата в efbet Лига

След дългата пауза в шампионата, Локомотив Пловдив и Септември подвигат завесата на 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата сред двата отбора е през днешния ден от 19:30 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.  В Gong.bg пък ще проследим развиването на резултата онлайн, като в уеб страницата ни също може да намерите видео с всеки гол и всяка любопитна обстановка от „ Лаута ”.

Домакините се намират в серия от три следващи равенства и през днешния ден ще създадат всичко допустимо, с цел да се завърнат на победния път. Борбата за място в първата шестица е жестока, а „ смърфовете ” към този момент нямат право на неточност против тимовете, намиращи се в долната половина на таблицата.

В същото време Септември има остра потребност от точки в битката си за оцеляване в елита. В последния си мач преди паузата, столичани записаха тежко проваляне от Черно море с 0:3.

Наставникът на домакините Александър Томаш няма съществени кадрови проблеми и ще разчита на всичко най-хубаво против Септември. Йосип Томашич се завръща в редиците на ”черно-белите ”, откакто изтърпя наказване.

Йоан Гаврилов и Асен Георгиев също се завръщат за Септември, откакто изтърпяха глобите си. В първия между тях мач през сезона Локомотив завоюва в София с 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР