След четири неуспешни опита тимът на най-накрая постигна победа през

...
След четири неуспешни опита тимът на най-накрая постигна победа през
Коментари Харесай

Рекорден за кръга брой фенове видяха първи домакински успех за Волфсбург от 8 месеца насам

След четири несполучливи опита отборът на най-сетне реализира победа през новия сезон в Бундеслигата - 2:1 против новака. Домакините бяха в серия единствено от равенства до момента и бяха на крачка от следващо, само че въпреки всичко удържаха първия си триумф за състезание на собствен терен от осем месеца насам.
Wolfsburg seal their first home win in the Bundesliga since February!
— DW Sports (@dw_sports) Те дръпнаха с 2:0 в границите на две минути след попадения на (19’) и (20). Това ги успокои и те заиграха още по-уверено, само че на два пъти гредите ги стопираха за трети гол след удари на и Максен Лакроа.

Мачът отиваше към своя край, когато внезапно интригата се върна. В 80-ата понижи изоставането на Арминия, а малко по-късно гостите удариха и греда. До края отбраната на Волфсбург въпреки всичко устоя и трите точки останаха на “”.

Интересното е, че до през днешния ден “вълците” бяха вкарали единствено два гола в четири мача, а в този момент осъществиха толкоз в границите на две минути.

Wolfsburg before:
2 goals in 4 games

Wolfsburg today:
2 goals in 1 minute
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN)
Освен това този дуел беше най-посетеният от всички в кръга в Бундеслигата до момента, откакто районните здравни управляващи разрешиха на стадиона да участват 4519 души. Публика имаше на още четири срещи, а на три други нямаше.
Бундеслига 5 кръг, неделя 25 октомври  Волфсбург 2:1краен резулат  Арминия Билефелд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР