След бруталното убийство на Иван Владимиров. Много хора са виждали

...
След бруталното убийство на Иван Владимиров. Много хора са виждали
Коментари Харесай

Майката на Иван Владимиров пред БНТ: Може би сгреших, че не съм сигнализирала по-горни инстанции за тормоза

След бруталното ликвидиране на Иван Владимиров. Много хора са виждали Румен Тонев да вади оръжие. Оказва се, че той е стрелял него в заведение, още до момента в който е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи, само че всичко това през годините е останало ненаказано.

Пред Българска национална телевизия приказва майката на Иван Владимиров - Слава Иванова. Тя търси виновността в себе си за всичко, което се е случило. Казва, че през годините, когато тя е била подлагана на тормоз от арестувания Румен Тонев, не е подавала задоволително сигнали, въпреки да не си спомня броя на към този момент подадените такива.

Обвинява се за това, че не се е обърнала към по-висши институции, с цел да търси решение на казуса. Избягва да приказва за гибелта на своя наследник, а по-скоро проучва аргументите, заради които се е случило.

" Загубата на дете е загуба на дете, това е несъмнено, само че ужасяващият метод, по който всичко се е случило... Аз съм благословена, че бях в Ихтиман, когато се е случило всичко и дойдохме с брат ми на идващия ден към 4 часа и на съседа дамата беше измила стълбите. Аз нямаше да съм жива, в случай че бях видяла това, което е било по стълбите. Страшно е било. За страдание в този момент можем да умуваме какво е могло да се направи, кой не си е приключил работата, включително и ние. Може би някакви неточности имаме и това, че не съм алармирала на по-горни инстанции. Не знам, просто нещата към този момент не мога да се трансформират, каквото и да мислим ".

От вътрешното министерство оповестиха, че към този момент е разпоредена инспекция по какъв начин е работено по всички сигнали, които са подавани през годините. Уточняват, че при тях имат 10 заявки през последните години - Румен Тонев е подавал сигнали против Слава Иванова и Иван Владимиров, а Слава Иванова е подавала против Тонев. Прави впечатение, че всякога когато е подаван сигнал против дамата, тя е била викана на разпит в полицията или служители на реда са идвали до дома ѝ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР