След броени дни започва месец октомври. За някои представители от

...
След броени дни започва месец октомври. За някои представители от
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ще бъдат особено щастливи през октомври

След броени дни стартира месец октомври. За някои представители от зодиака есенният месец ще даде прелестни благоприятни условия за развиване в професионален и персонален проект. Динамични събития, вълнуващи прекарвания и доста красиви страсти чакат представители на 5 зодиакални знака. Вижте кои са те и какво им следва съгласно астрологичната прогноза за месец октомври.
Овен
Този месец ще бъде от голямо значение за вас, скъпи представители на зодия Овен. През последните седмици вашето време и внимание бе ориентирано главно към финансовите ви каузи или имотни покупко-продажби. През този месец обаче ще забавите темпото, може някои от проектите ви да претърпят смяна или просто да бъдат леко забавени, само че това не е неприятно за вас, а в противен случай. Това закъснение ще ви даде време и опция да обмислите делата си деликатно, обширно, без неточности, подбудени от бързане.

За някои представители на зодията се обрисуват доста нови благоприятни условия за работа или бизнес партньорство.
Освен че финансовите ви каузи ще са сполучливи, през октомври се обрисуват и положителни вероятности за интимния ви свят. Някои от вас могат да срещнат любовта на живота, а други да задълбочат към този момент стартирани връзки.
Близнаци
Скъпи Близнаци, през последните два месеца преживяхте доста, направихте взаимни отстъпки със самите себе си в името на другите и не бяхте отдадени на задачата за вашето персонално благополучие. Този интервал обаче е към края си и през октомври следва да се насочите точно към реализиране на вашето благополучие.

Досега помагахте другите да бъдат щастливи, само че ето, че пристигна и вашето време за същото.
През този интервал ви чакат нови благоприятни условия за развиване. Креативността ви ще е във вихъра си и ще изненадате прелестно всички към вас с ентусиазма и силата си.
Възможно е ново начало в изобретателен проект, начало на реализиране на лична бизнес концепция или креативно начинание. През октомври следва да опитате доста разнообразни нови неща и даже единствено шансът да пробвате ще ви носи задоволство. Насладете се на тези страсти. За необвързаните представители на зодията са вероятни нови запознанства и любовни трепети.
Стрелец
Скъпи Стрелци, от известно време насам към вас има известно напрежение – в работата, в фамилията и връзките с околните ви.

В началото на новия месец това напрежение ще продължи да ви тревожи, само че хубавата вест е, че последователно ще стартира да понижава и отшумява. Облаците над главата ви ще се разсеят и ще ви се открие чудесна опция да извършите оценка и равносметка на вашите дълготрайни цели.
Периодът е удобен за съставяне на нов екип, с който да работите по вашите цели и задания, и който ще ви помогне да ги осъществите повече от сполучливо.
През октомври ще имате време да излизате повече и да се запознаете с нови хора.
Възможни са нови другарства, които ще ви изненадат повече от прелестно.

Козирог
През последните месеци бяхте отдадени на кариерата, на вашия обществен облик и положихте съществени старания да се докажете в професионален проект. Сега е моментът да берете плодовете на своя интензивен труд и да се радвате на самопризнание в работата. Възможно е да получите покачване или бонус вследствие на огромните ви достижения. Ще почувствате задоволство от високата оценка на сътрудници и началници. Насладете се на този миг, заслужихте го!
През октомври ще имате опция и поле за изява да покажете най-хубавото от себе си и да материализирате триумфа си. За някои представители на зодията е допустимо пренасочване към нова специалност или опит за личен бизнес.
Октомври за вас ще е месец на работа, достижения и прелестни резултати, които чакахте отдавна да станат действителност.

Лъв
През интервала, скъпи Лъвове, ще бъдете във вихъра си. Амбициозни, самоуверени, борбени. Ще работите в чудесна естетика с сътрудниците и сътрудниците си, като това ще изисква безспорно отдаденост и работа от ваша страна, само че напъните ще си заслужават.
В средата и края на месеца ще намерите време за повече отдих и релакс, а вие несъмнено се нуждаете от тях след толкоз доста работа и добре свършени задания. Конкурентната ви природа последователно ще отстъпи на спокойствието и желанието за отмора.
Периодът ще е подобаващ за започване на нови занимания, записване на забавни просветителни курсове или школи, ориентиране към ново занимание. През октомври с лекост ще учите всевъзможни нови неща и месецът е съвършен, в случай че желаете да се сдобиете с нови умения.
Възможни са нови запознанства, като за неангажираните има вероятност за започване на любовна връзка. Месецът ще бъде в действителност трогателен и прелестен за вас!
Инфо: az-jenata.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР