След броени дни Ерос Рамацоти ще пристигне за четвъртия си

...
След броени дни Ерос Рамацоти ще пристигне за четвъртия си
Коментари Харесай

Свършиха билетите за концерта на Ерос Рамацоти

След броени дни Ерос Рамацоти ще дойде за четвъртия си концерт у нас. Италианската звезда сега е на международно турне с най-новия си албум Battito Infinito. А концертът пред българската аудитория е на 25 април в зала “Арена София ” по покана на Fest Team. Интересът към събитието както постоянно е голям и билетите от дълго време свършиха. Снощи Ерос Рамацоти пя в Будапеща, на 21 април ще бъде в Белград, а преди да пристигна в София - на 23-и ще е в Букурещ.

В страната ни той ще кацне на 24-и и ще отседне в хотел в центъра на София. Както и при предходните си гостувания, евентуално ще хапне с екипа си в ресторанта на Лео, само че няма да има среща с публицисти.

Ерос Рамацоти идва без новата си другарка Далила Джелсомино. Според клюки двамата се срещнали по време на концерта му в Мексико през ноември предходната година. 34-годишната италианка го съпровожда в част от турнето, само че се е прибрала в Мексико, където живее към този момент. Времето ще покаже дали ще остане там, или ще се върне в Италия, с цел да заживее с любимеца на милиони дами. Хубавите страсти за Ерос не стопират в последно време. Освен нова обич той към този момент има и първо внуче. Дъщеря му Аурора роди момченце на 30 март.

Техниката за сцената за турнето на артиста се транспортира с 9 тира, още веднъж брандирани с името на албума и турнето. В тях е и мобилната кухня, в която се подготвят италианските ястия за Ерос и многочисления му екип. В концертите вземат участие 2 беквокалистки и 7 музиканти. Италианецът няма строго открит сетлист, трансформира реда и имената на песните за всяка дата. Със сигурност ще има части от Battito Infinito, както и някои от най-големите му шлагери. Ще извърши към 21 песни, а финалът ще бъде даден с Piu Bella Cosa.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР