След броени часове, на 21-ви април (петък) любимият на всички

...
След броени часове, на 21-ви април (петък) любимият на всички
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий хвръля сянка върху съставяне на правителство

След броени часове, на 21-ви април (петък) " обичаният " на всички ни Меркурий още веднъж става назадничав. Движението на планетата ще е наобратно цели три седмици, до 15 май.

 

Това значи, че ще повлияе на по-голямата част от консултациите при президента, който стартират в четвъртък, на 20-ти април. Както и на последващото завъртане на парламентарната рулетка, което се чака да стартира още на 26-ти, когато Радев евентуално ще връчи първия мандат на ГЕРБ/СДС.

 

Тоест, има огромен късмет Ретроградният Меркурий да изиграе в случай че не основна, то най-малко водеща роля в процеса на сформиране на държавно управление номер 102 в България.

 

Какво да чакаме в интервала 21 април - 15 май?

Ретроградният Меркурий значи, че когато планетата на връзката се забави и се движи обратно, това не е моментът да вземате значими решения или да стартирате нещо ново. Ретроградният Меркурий е време за обзор, преизчисляване, преосмисляне и връщане към уроците на предишното. 

 

От 21 април до 15 май Меркурий ще бъде назадничав във закрепения земен знак на Телец, което ще докара до интервал на преразглеждане, преоценки и размишления.

 

Има и огромен късмет планетата да размъти главата на по-неопитните политици по време на договарянията за кабинет. 

 

Причината се крие във обстоятелството, че движението на планетата на заден ход повлиява най-много на връзките, поради което астролозите предлагат да не се подписват значими спогодби, контракти и респективно съдружни съглашения. Уви, тук намесата на звездите наподобява неизбежна. 

 

Но намесата на планетите не свършва тук.

Вероятността и Ретроградният Плутон да окаже въздействие върху българските политици съществува, защото планетата ще прави своя заден ход сред 1 май и 10 октомври. Отново време за горещи политически полемики и взимане на съществени решения. 

 

Плутон е прочут с това, че поддържа креативните натура, вдъхва кураж на хората с хрумвания, въодушевява - добре, само че има и друга интерпретация, съгласно която най-малката планета подтиква към рецензии, към подозрения в близките, към разпри. Неща, напълно ненужни на днешната политическа конюнктура.

 

И въпреки всичко, макар изписаното дотук, ориста на държавно управление с следващ номер 102 е напълно в ръцета на политиците и тяхната диалогичност.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР