След боледуване на 44-годишна възраст почина певицата Андрония Попова-Рони от

...
След боледуване на 44-годишна възраст почина певицата Андрония Попова-Рони от
Коментари Харесай

Почина певицата Андрония Попова-Рони

След боледуване на 44-годишна възраст умря певицата Андрония Попова-Рони от групите Nasekomix и Sentimental Swingers. Това са съобщили нейни близки, представени от Нова телевизия.

През февруари тази година бе проведен благотворителен концерт в нейна поддръжка. В профила й във Facebook другари на певицата й споделят последно довиждане.

Две години тя прекарва в Щатите, където през 1997 година отпътува да учи джаз пеене. Няма пари да заплати цялата такса, макар че е спечелила стипендия за следването. За да я събере, работи в вманиачен американски темп в магазини, хотели и в казино в Атлантик Сити. По някое време е преводачка и секретарка на съмнителна компания на руснаци от нюйоркския квартал „ Малката Одеса”. В един миг усеща, че с два часа сън дневно, откраднати в рейса на път от Ню Йорк за Атлантик Сити, стартира да вижда живота накриво, да се откъсва от тялото си. Малко преди да загуби себе си някъде из просторите на Америка, се връща в България.

През 2001 година небрежно с другари и с някогашния си мъж и татко на щерка й прави групата Nasekomix. Името на Рони и Nasekomix нашумя около кино лентата „ Източни пиеси “ на Камен Калев, който накара публиката в Кан да плаче и ръкопляска, а след това направи същото и у нас.

тагове андрония попова рони боледуване

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР