След близо година около пускането на Top Gun: Maverick“, повечето

...
След близо година около пускането на Top Gun: Maverick“, повечето
Коментари Харесай

Фенове разкриха нова конспирация за Top Gun: Maverick

След близо година към стартирането на „ Top Gun: Maverick “, множеството почитатели и фенове на кино конспирации, започнаха да разкриват най-различни и забавни гледни точки. Фенове от „ Honest Trailer “ започнаха да виждат прозиращата идеология на Star Wars в подредбата на целия сюжет, само че даже те не бяха толкоз близо, колкото един почитател, който има напълно нова позиция за кино лентата.

Преди да продължим и преди да стигнем до нея, дано оставим тази фотография на спойлер, с цел да сме сигурни, че никой няма да си скапе удоволствието.

Ако още, по някаква изненадваща и мистична причина, не сте гледали въпросния филм, то най-вероятно ще би трябвало да отидете и да го гледате, а по-късно да се върнете към въпросната интрига.

Поставяме още един спойлер за цвят, с цел да сме сигурни, че в случай че това обръщение не е ясно, то в идващите редове в действителност ще има откриване на цялата история.

Втората част на кино лентата ни връща към Маверик и неговият опит да стигне скорост от Mach 10 в хиперзвуков аероплан, част от програмата Dark Star. Това би трябвало да се случи в последния ден, преди да дойде адмирал Кейн, който ще спре напълно финансирането и ще се концентрира върху създаването на дронове.

Маверик сяда в кабината на самолета и излетява навръх време, до момента в който адмиралът стои на входа въз основата. По време на полета, Маверик доближава скорост от Mach 10, с което потвърждава, че целият план работи. За да има и гаранция, че най-вероятно финансирането ще продължи, той се пробва да доближи скорост оттатък Mach 10 и е разумно, че самолетът се претрупва.

Следва разтрошаване на машината, а самият Маверик се озовава в една сладкарница, пробвайки се да разбере къде се намира и какво в действителност се случва. Точно тук идва и главната кино интрига: дали в действителност Маверик е оживял? Някои почитатели показват, че всичко това е последната фикция на Маверик, преди да почине.

И теорията има своя има право, защото преди няколко години разказвахме историята на водач, който би трябвало да катапултира със свръхзвукова скорост, без да следва протокола за безвредна евакуация. Последиците от подобен скок са в действителност жестоки и е някакво знамение, че индивидът оцелява, защото рухването с такава невероятна скорост носи редица последици за тялото.

Тъй като всичко е една безкрайна фикция, Маверик може да оцелее и по-късно да отиде на една невъзможна задача. Тъй като водачът е върнат назад в академията Top Gun като преподавател, само че в следствие е настанен назад в кабината да лети, всичко се случва с някаква особена лекост за самия него.

Той има силата да потвърди, че задачата въобще не е невъзможна, а също по този начин да открие и сина на най-хубавия си другар, с който е летял. Дори и след саможертвата си, той продължава да оцелява, още веднъж по типичен и съвсем недействителен метод. Шансовете за един водач да оцелее удар с ракета, доста постоянно са минимални. Следователно можем да допуснем, че всичко е единствено в главата му и продължава да се случва там, употребявайки спомените от своята последна задача.

Това изяснява и за какво синът на Гуус е тъкмо копие на него, облечен по същия метод, свирещ същите песни и даже носи същия мустак. Сякаш е копие на татко му, това може би е някаква форма, в която съзнанието на умиращия водач разрешава да се преживее още едно премеждие, защото мнозина, които са били доста покрай гибелта, действително си спомнят, че всичко минава на лента или в другия вид – се проектира по метода, по който един човек е желал.

Единствената известна втора връзка от първата част към втората е наличието на ледения, който играеше ролята на антигонист в първата част – той беше съперникът. След известно време ще открием, че даже той идва на помощ, а малко по-късно се разкрива и другата любовна история на Пени, която е трябвало да се развие по различен метод.

Възможно е полетът да е бил в действителност финален и в този момент Маверик просто да проектира своята допустимо най-хубава форма, в която е героят и прави всичко вярно. В момента е ясно, че множеството почитатели чакат подготовката за трета част, която най-вероятно ще се случи.

Ако теорията, че Маверик е мъртъв, се окаже вярна, то възможностите да приказваме за трета част са в действителност невъзможни, само че както към този момент знаем, историята помни доста сходни изказвания, в това число като легендата, че Хан Соло е замразен в Star Wars и до момента в който е в това положение, стартира да сънува, че е антрополог с името Индиана Джоунс.

Конспирациите за разнообразни филми живеят собствен личен живот и тъкмо затова се радват на една малко по-различна позиция. Продължават да бъдат изключително занимателни и вълнуващи, не е наложително да бъдат единствено странни теории за живота.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР