След безличния дебют и нестихващи критики от страна на медиите

...
След безличния дебют и нестихващи критики от страна на медиите
Коментари Харесай

Какъв магнетичен отговор на безличния дебют!

След безличния дебют и нестихващи рецензии от страна на медиите в Съединени американски щати новият претендент за суперзвезда в НБА Лонзо Бол избухна с дабъл-дабъл (почти трипъл-дабъл) в едвам втория си професионален дуел и въодушеви Лос Анджелис Лейкърс за блестящ триумф със 132:130 против Финикс Сънс.

Last night we took an L, but tonight we bounced back. #LakersWin presented by @JackBox pic.twitter.com/WF1b0DfyUC
— Los Angeles Lakers (@Lakers) October 21, 2017
19-годишният плеймейкър на “езерняците” осъществя 29 точки, хвана 11 битки и направи 9 асистенции. Така той доста усъвършенства репутацията си като лице на франчайза на именития клуб, откакто предсезонната му подготовка беше бледа, получи лека травма на левия гален, а в дебюта си записа единствено три точки, четири асистенции и девет битки при 92:108 от Лос Анджелис Клипърс.

Lonzo Ball nearly recorded a triple-double in just his 2nd #NBA game.

29 PTS - 11 REBS - 9 ASTS

He’s only 19 years old. #NBARooks pic.twitter.com/hCCevY3qvn
— NBA Draft (@NBADraft) October 21, 2017
В исторически проект вторият мач на Бол също е доста впечатляващ, тъй като той е първият младеж в НБА след ЛеБрон Джеймс, който записва внушителните параметри 29-11-9. От 1963 година насам пък Бол е първият състезател на Лейкърс с 29 точки в актива си в дуел от първи или втори кръг. Също по този начин той е най-младият след Кевин Дюрант през 2008-а, който вкарва най-малко 25 точки и прави най-малко 10 битки в един мач.

Lonzo Ball with 29 points 11 rebounds 9 assists.
pic.twitter.com/mT14t6fWRa

All the haters had mad opinions yesterday. Crickets today
— Pablo G (@PabloGRadio) October 21, 2017
Срещу Клипърс Бол бе тотално обезличен от Патрик Бевърли, само че против Финикс съумя да се оправи със съпротивата на Ерик Бледсоу и Девин Букър. 19-годишният пойнт гард остана единствено на една асистенция от това да стане най-младият с трипъл-дабъл в НБА, като бе и надалеч по-агресивен и зает в офанзивите на отбора си, вкарвайки 12 от 27 опита за стребла и 4 от 9 от зоната за три точки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР