След активност на хората в Русе излизат нови случаи на

...
След активност на хората в Русе излизат нови случаи на
Коментари Харесай

Появи се нова жертва на побойника от Русе, изключват го от олимпийска подготовка

След интензивност на хората в Русе излизат нови случаи на побои от 17-годишния възпитаник от спортното учебно заведение в Русе Джан Махмуд, заяви Нова тв. Ученикът, сниман да бие и унижава собствен връстник, беше задържан след импровизиран митинг в Русе.

Свикана е и комисията по противообществените прояви.

„ Преди повече от година стартира, бях с другари в кв. „ Чародейка “ и това момче, което тогава не познавах, се появи. Започна да ме атакува, тъй като „ не съм се държал както прилича с хората, с които тогава излизах “, описа младежът Кристо.

Момчето заяви за удари и ритници. Продължили до дома му. Взел му и ключовете. Заплашил го и с верига, само че се появил очевидец и нападателят се отдръпнал. Майката на нападнатото момче зададе въпроса „ Откога спортът стартира да създава агресори? “

„ Ще предложим ученикът да бъде изместен в независима форма на образование, изключването му от Олимпийското звено и от клубовете по кану-каяк “. Това разгласи Гергана Неделчева, учител и ръководител на комисията, съобщи БТВ.

Целта на „ Олимпийските звена “ е установяване и включване на надарени състезатели подготовка за подсигуряване на националните тимове на Олимпийските игри.

Неделчева изясни, че ученикът е имал положителни спортни резултати.

„ И двамата треньори бяха безапелационни, че няма място в тимовете им за подобен играч “, добави ръководителят на комисията по противообществените прояви към учебното заведение.

Борис Неделчев, другар на потърпевш юноша, уточни, че пострадалите не са подавали сигнали в полицията, защото са се тормозили от нова борба.

Днес педагогическият съвет на спортното учебно заведение ще преглежда държанието му.

Прокуратурата приканва, в случай че има още потърпевши, да подадат сигнали, сподели окръжният прокурор.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР