“След 9-ти септември 1944-та не сме имали случай, подобен на

...
“След 9-ти септември 1944-та не сме имали случай, подобен на
Коментари Харесай

Гешев за шпионския скандал: След 9-ти септември 1944-та не сме имали подобен случай

“След 9-ти септември 1944-та не сме имали случай, сходен на този с настоящия шпионски скандал, при който български разузнавачи са изнасяли секретни данни за Русия ”, съобщи в изявление пред Българска национална телевизия Главният прокурор Иван Гешев.

Главният прокурор изясни, че единственият подобен случай в Европа, с който ненапълно можело да се вършат аналогии бил така наречен случай “Петорката от Кеймбридж ”. Той добави, че аналогиите не са чак толкоз съществени, тъй като при този случай съставало думи за разузнавачи, които десетки години са правили своята противозаконна активност.

Гешев съобщи още, при проблема с “Петорката от Кеймбридж ”  обвинените са избягали, до момента в който при нас, за щасите, никий не бил съумял да избяга, макар че бил изработен подобен опит.

“Аз не бих сравнявал този случай действително с който и да било до този миг. Аз се гордея, както споделих доскоро пред Вас публицистите с това, което направиха българските служби за сигурност и българската полиция, тъй като това е случай без аналог го споделям напълно искрено ”, съобщи още Иван Гешев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР