След 8 години чакане община Сърница вече има своя Спешна

...
След 8 години чакане община Сърница вече има своя Спешна
Коментари Харесай

Официално откриха филиала на Спешна помощ в град Сърница

След 8 години очакване община Сърница към този момент има своя Спешна помощ. Министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев персонално откри филиала в родопското градче.

За мен е изключителна чест да направя това разкриване, тъй като сърцето ми е в медицината. Това, че сте чакали 8 години, в моите показа е неприемливо. Като доктор с 28 години опит в областта на медицината и като шеф на Спешното поделение в най-спешната болница в България – Пирогов, за мен този ден е празник. Това съобщи министърът на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев по време на откриването на филиала за 24-часова Спешна помощ в гр. Сърница през днешния ден. На формалната гала участваха още кметът на Община Сърница Неби Бозов, регионалният шеф Трендафил Величков и други

Здравният министър акцентира, че потребността от построяването на подобен център е належаща, освен заради труднодостъпното географско местонахождение на района и затрудненото напредване до най-близкия Център за незабавна здравна помощ, само че и заради обстоятелството, че Сърница е курортен център, което доста усилва броя на популацията през туристическите сезони.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР