След 7-годишна пауза Шакира официално се завръща на музикалната сцена

...
След 7-годишна пауза Шакира официално се завръща на музикалната сцена
Коментари Харесай

Шакира издаде 12-ти студиен албум

След 7-годишна пауза Шакира публично се завръща на музикалната сцена с новия си студиен албум “Las Mujeres Ya No Lloran ”.

В превод на български името на албума значи „ дамите към този момент не плачат “. Проектът излиза в интервал от живота на звездата, в който тя се съвзема от разлъка и продължава живота си и сама отглежда двамата си синове – Милан и Саша.

“Las Mujeres Ya No Lloran ” е 12-ти албум в кариерата на латино дивата. Той включва 16 песни, от които 8 чисто нови, 1 ремикс и 7 безспорни шлагера, измежду които " TQG " с Karol G, " Te Felicito " с Rauw Alejandro и " Copa Vacía " с Manuel Turizo. От през днешния ден към този момент е реалност и колаборацията с CardiB – “Punteria ”.

Колекцията е очевидно удостоверение за устойчивостта и силата на Шакира, която споделя неведнъж в изявленията през последните месеци, че й се е наложило да събере частите от себе си и да ги съедини още веднъж, с цел да продължи напред живота си като самотна майка. 

“Трябваше да преобразя тези травматични прекарвания в нещо продуктивно “, споделя Шаки в свое медийно присъединяване, дни преди формалната премиера на албума. През 2022 т. тя и футболистът Жерар Пике оповестиха раздялата си, а скоро по-късно стана ясно, че 10 години по-младият Пике има и нова връзка. 

Работата по “Las Mujeres Ya No Lloran ” е била лечението за певицата, която посредством музика съумява да канализира усеща като яд, обезсърчение, отчаяние и болежка. Проектът разкрива пред публиката на колумбийката едно ново лице на Shakira – на феникса, който се надига от пепелта за нов живот.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР