След 4-годишно отсъствие Георги Христов ще зарадва публиката в Пловдив

...
След 4-годишно отсъствие Георги Христов ще зарадва публиката в Пловдив
Коментари Харесай

Георги Христов прави грандиозен концерт и изповед в Пловдив

След 4-годишно неявяване Георги Христов ще зарадва публиката в Пловдив със своята откровена изповед, вплетена в зрелищен, биографичен концерт-спектакъл

„ МОЯТ ПЪТ… ” на 24.09.2019 година от 20:00 ч. в Античен спектакъл.

За първи път известният артист разкрива доста от забавните случки и прекарвания към неговата кариера и основаването на най-големите си шлагери през годините.

Любимите песни на артиста ще прозвучат по неповторим метод онлайн в акомпанимент на огромен симфоничен оркестър на Опера Варна под диригентството на маестро Ганчо Ганчев и група “Черно и бяло ”.

Тази година обичаният реализатор на доста българи показа поредност от концерти в страната и препълни залите със своите фенове. Дните на концертите се трансфораха в същински празник за публиката със своята дълбока емоционалност. Почти от самото начало на концертите, публиката е на крайници и пее.

Впечатляващият концерт Ви оставя без мирис още през цялото време, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на обичания реализатор. Георги Христов за първи път ще извърши и някой от най- новите си песни.

Новатор, ексцентричен, прочувствен и екстравагантен, това е постоянно предизвикването пред него. На неговите концерти никой не остава безучастен и постоянно се трансформират във гърмеж от страст и веселба за публиката.

Билети в мрежата на Ивентим - https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristob-plovdiv-ancient-theatre-1117489/performance.html

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР