След 4-часово обсъждане, Общинският съвет с 31 гласа за“. Така

...
След 4-часово обсъждане, Общинският съвет с 31 гласа за“. Така
Коментари Харесай

Най-важното от седмицата - какво се случи в Пловдив, България и Света ОБЗОР

След 4-часово разискване, Общинският съвет с 31 гласа „ за “. Така градът ще разполага с 684 милиона лв.. След приемането на бюджета, кметът Костадин Димитров сподели: „ Започваме плановете за развиването на Пловдив, само че първо довършваме заварените “. С приемането на финансовата рамка, подвигнаха и заплатата на кмета на Пловдив и съветниците. Припомняме, че от размера на кметската заплата зависят заплатите на доста постове. Общинските съветници одобриха и новата конструкция на Общината.
Прочетете още
35-годишният Иван Запрянов завоюва конкурс за директорския пост в „ Спорт и юношески действия “ в Община Пловдив. След назначението си, той показа пред медията ни. С нов шеф е и общинското дружество „ Паркиране и репатриране “. Нъшан Деркалестаниан поема звеното,.

На 14 февруари до момента в който, то в Пловдив кметът, поздрави многодетно семейство и семейство с 50-годишен брак. По-рано денем кметът изпи обичайното „ “ и съобщи: „ Обща отговорност е да съхраним модела на етническа приемливост, станал емблема за града ни “. За Свети Валентин пък в Драматичен спектакъл - Пловдив се от Уилям Шекспир под режисурата на Стайко Мурджев.

Хотелиери желаят. Те упорстват и за явен календар за събитията в града, както и за бързи и ефикасни решения, от съдействие сред бизнеса и локалните органи за реализиране на обща цел - развиването на туризма и възстановяване на изискванията за посрещане на гостите в града.

След серия изявления в медията ни, през седмицата управлението на Ботев проговори за битите от Въльо почитатели,. При инспекция на „ Колежа “ регионалният шеф инж. Зюмбилев сподели: „ “. При инспекцията не бяха установени основни забележки. Собственикът на фирмата-изпълнител на градежа на стадиона Илиян Филипов с Велизар Цолакидис, чиновник на „ канарчетата “., който оставя банкрути след себе си.

Проучване, извършено от Държавната организация за протекция на детето взаимно с Регионално ръководство на образованието – Пловдив и Българска академия за сигурност сред близо 1000 възпитаници от 6, 7 и 8 клас в гр. Пловдив, демонстрира, че на ден.

Не стопират писмата до медията ни за предложения за абитуриентските балове от възпитаници към класните им ръководители – тази седмица.

Междужременно оповестиха резултатите от извършена поредна профилирана интервенция за застраховане на сигурността на придвижване и ограничение на травматизма по пътищата в Пловдив –, други са глобени за други нарушавания. За още по-голяма успеваемост, Община Пловдив и Министерство на вътрешните работи оповестиха, че – ловят извършители през камерите.

От Организация и надзор на превоза оповестиха, че поради ремонта му. Ако сте пропуснали информацията, значимо е да знаете, че затварянето е от 9 февруари и ще продължи до 19 юни.

Епизод следващ и от. Ценна, би трябвало да бъде обезопасена. Къща в Стария град пък. На фона на това от листата за финансиране.

През седмицата не липсваха и престъпни и неуместни прояви –, само че я спипаха. Аниматор пък. Младежи пък в Пловдив. Междувременно се появи информация, че за кучета.

И до момента в който кметът се хвали, че „ “, то в пловдивско се поради взрив на строителството.. Потърпевши считат, че това се случжа нелегално.

Преди съвещанието в Пловдивския областен съд Дебора Михайлова сподели пред публицисти: “. След съвещанието, което се гледаше при закрити врата, че Дебора е изискал 200 000 лева от Георги за породените ѝ вреди, той пък желае " домакински арест "

В неделния ден жителите на пловдивското за свиреп убития Димитър Малинов. На митинга майката на Митко съобщи, че „ “.
От страната
Столичната полиция кой и по какъв начин е сменил семейството и ЕГН на Мартин Божанов - Нотариуса. По-късно стана ясно, че. Полицията към този момент работи по няколко версии за убийството.

След следващия клип, в който Катрин Йорданова кара с висока скорост се видя, че на прозореца на автомобила има. Оттам оповестиха, че. По-късно е била спряна за инспекция и е дала. Това беше доказано и от. След задържането стана ясно, че „ Мис Силикон “ е направила.. „ Беше извънредно, не е като 5-звезден хотел “, бяха след излизане от ареста.
От света
Една вест от петък по обед прекатурна новинарския поток –. Международният редактор на TrafficNews.bg напомня - критикът на Путин и след новината за гибелта му. Разследващият публицист Христо Грозев, който беше съществена част от документалния филм за опозиционера, написа в Х: „ “. Прочетете и разбора. Близките на Навални. Според източници на вестник „ Новая газета “,, а. Руски опозиционер счита, че. " Не се съмнявайте - Путин е виновен за гибелта на Навални. Това, което се случи на Навални, е доказателство за бруталността на Путин. Никой не би трябвало да се съмнява в това ", Джо Байдън.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР