След 20-ата си година започваме рязко да губим колаген. Макар

...
След 20-ата си година започваме рязко да губим колаген. Макар
Коментари Харесай

Гала: Колаген тип 1 е отговорен за красотата ни и заслужено е наричан изворът на младостта

След 20-ата си година започваме внезапно да губим колаген. Макар да не са правени нови проучвания се счита, че напоследък доста по-рано губим колаген поради света, в който живеем - време, храна, замърсяване, въздух и слънце, което става все по-вредно.

Пример

След една избрана възраст колагенът стартира доста внезапно да се губи. Именно по тази причина е хубаво да стартираме да набираме колаген като добавка. Телевизионната водеща Гала постоянно е била образец за красива и сияйна жена, а както е известно тя дава тайната си за неповторимост на дамите посредством своята козметика.  " Немислимо е да пием добавка с колаген без витамин С вътре, тъй като той е този, който оказва помощ за усвояването на колагена.

Моят е смесен и с оптимални дози хиалуронова киселина, а това са двете съществени неща, виновни за хубостта колаген и хиалурон “, показа пред " Телеграф “ Гала. Хиалуроновата киселина е един от основните съставни елементи на съединителната тъкан на кожата. Притежава мощен антиейдж резултат, обезпечава надълбоко хидратиране, здраве и отбрана на кожата, поддържа еластичността и забавя процесите на стареене.

Тя участва естествено в съвсем всички тъкани на човешкото тяло, като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право " естествен овлажнител “ и " молекула на младостта “. Нейната неповторима дарба е в това да задържа огромни количества вода, като по този метод обезпечава цялостна хидратация и прохлада на кожата. Запазва нейната компактност, прави я гладка, изпъната и с младежко лъчение.

Стандарт

" В Япония има златен стандарт, след 20-ата си година стартират да пият колаген и въобще не стопират. Колаген вид 1 е виновен за хубостта ни. Не може да си го набавим с храната. Много хора споделят: " Аз хапвам риба “, да, само че постоянно колагенът е в кожата, перките или опашката на рибата, все неща, които хората всеобщо изхвърлят “, споделя още Гала и прибавя: " Колаген вид 1 справедливо е именуван " изворът на младостта “.

Засилва регенерацията на кожата, забавя стареенето, оказва помощ за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността, хидратацията и твърдостта на кожата, отстранява целулит и акне, заздравява косата и ноктите “. Течният рибен колаген съдържа неповторим аминокиселинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини като: lisine, proline, hidroxyproline, които подтикват производството на нови колагенови нишки в организма. След 3-месечен банкет кожата е по-еластична, по-гладка, хидратирана, млада и блестяща!

Качество

Когато става дума за качество, Гала поучава, че е доста значимо да проверим от кое място е извличан колагенът и дали уловът е тестван за тежки метали. " Това бе едно от най-важните неща за моя артикул. Колагенът ми е Скандинавски от Северно море, а целият улов се тества за тежки метали.

Продуктът предлага и прелестен усет на лайм, който убива аромата на риба. " Правихме много проучвания кое най- доста убива аромата на риба. Имаше разнообразни благоприятни условия за плодов усет, само че се оказа, че лайм най-вече убива аромата “, приключва Гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР