След 18 години начело на волейбола, инж. Данчо Лазаров обяви,

...
След 18 години начело на волейбола, инж. Данчо Лазаров обяви,
Коментари Харесай

Данчо Лазаров: Не съм изморен, но вече не виждам смисъл да водя битки

След 18 години отпред на волейбола, инж. Данчо Лазаров разгласи, че няма желание да се кандидатира за нов мандат, нито пък да става почетен ръководител на родната федерация. Както стана ясно на изключително Общо заседание на 16 януари ще бъде определен нов президент, а борбата ще е сред досегашния вицепрезидент Любомир Ганев и члена на УС Борислав Кьосев.

" Исках да ги успокоя, че могат и двамата (бел. ред. Борислав Кьосев и Любомир Ганев) умерено да се кандидатират. Казах му на Любо, че такова нещо като изваждане от Управителния съвет на 20 декември аз няма да предизвиквам и няма да позволи това да стане. Така те двамата обезпечено са членове на УС, доколкото зависи от мен, с цел да си запазят опция за кандидатстване за председателското място ", сподели Лазаров пред bTV.

Лазаров е отпред на БФВ от 2001 година Съществува опция той да резервира въздействието си, в случай че бъде определен за почетен президент, защото постът дава сходни функционалности с този на президента. Той обаче е безапелационен, че няма да одобри да бъде почетен президент: " Не, че нямам сила да повеждам борби, само че не виждам необикновен смисъл в това. Няма да приема поста почетен ръководител ", сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР