След 13 години пауза мъжкият баскетболен отбор на ЦСКА се

...
След 13 години пауза мъжкият баскетболен отбор на ЦСКА се
Коментари Харесай

Голямото завръщане на БК ЦСКА: Тръпката е в баскетболната зала

След 13 години пауза мъжкият баскетболен тим на ЦСКА се завръща с шампионска поръчка в НБЛ, стана ясно този уикенд. „ За еfbet е чест да стане общоприет спонсор на баскетболния ЦСКА – 12-кратен първенец и притежател на 18 Купи на България и по този начин да продължим традицията си да поддържаме българския спорт. Щастливи сме, че имаме опция да сме част от новата история на ЦСКА отпред с изявени армейски митове като старши треньора Росен Барчовски “, оповестиха от екипа на букмейкъра. https://bg.cska1948.bg/news/category-10/article-2127?fbclid=IwAR06e87neOnFFj2wTSo7NfjF57BqV_fOwdmREbRBjrIkIHfvwFoYrxaXl5s

„ Не съм се колебал и за секунда, дали да приема предлагането. Знам каква е отговорността и какви са упованията, тъй като името ЦСКА задължава. Само ЦСКА! “, сподели Росен Барчовски по време на формалното си показване отпред на отбора. С поддръжката на баскетболния отбор и привличането на червени звезди в него еfbet продължи и друга традиция – да покрепя възраждането на армейската популярност, както прави и във футбола, където също е общоприет спонсор и на футболния отбор ЦСКА 1948. Към неговия спортно-технически състав в последните месеци се причислиха армейските емблеми Любослав Пенев, Валентин Илиев, Методи Томанов, Методи Деянов, Ради Здравков и Спас Джевизов, затвърждавайки посланието „ ЦСКА на почитатели и митове “.

„ Имаме идентични цели и в двата случая - да покрепим спорта и спортистите със заслуги към него и да върнем почитателите, както на стадиона, по този начин и в залата. Сигурни сме, че по този метод ще помогнем да получат още веднъж тръпката от успехите на обичания си тим. Успех, ЦСКА! “, споделят още efbet.

"Готови сме за високи достижения. Това става с помощта на главния ни спонсор efbet. Благодарим на семейство Найденови, които са генетично свързани с ЦСКА и не гледат на плана единствено като бизнес начинание и реклама, а като на идея. Благодарен съм, че повярваха в нашата идея, да вървим малко по малко към Европа. Партньорството е дълготрайно “, изясни членът на УС Александър Чакмаков.

Генералният спонсор дава сериозна поръчка с поддръжката си, а в продължение на тази линия беше оповестено и партньорството сред футболния клуб ЦСКА 1948 и баскетболния ЦСКА. Футболният клуб ще оказва помощ посредством своето ноу хау за съвременно ръководство и маркетинг в спорта, ще споделя опита си от последните години, както и своята философия

– клуб на почитатели и митове. Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов и емблематичният за алените почитатели Методи Томанов ще бъдат част от Управителния съвет на БК ЦСКА.

„ Пожелавам триумф на Росен Барчовски и на отбора. Ще бъде мъчно, само че всички дружно ще се оправим “, сподели старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев, който пристигна в баскетболната зала, с цел да поддържа завръщането на армейците в елита на баскетбола.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР