Славният бивш футболист на Барселона Роналдиньо е щастлив от възраждането

...
Славният бивш футболист на Барселона Роналдиньо е щастлив от възраждането
Коментари Харесай

Роналдиньо: Чави вдъхна надежда на всички фенове на Барселона

Славният някогашен футболист на Барселона Роналдиньо е благополучен от възраждането на отбора под управлението на Чави Ернандес. “Чави се завърна и вдъхна вяра на последователите и персонално на мен ”, съобщи бразилецът в изявление за “Мундо Депортиво ”.

“Тимът още веднъж играе добре и всички желаеме да виждаме тъкмо това. Още като играч Чави четеше играта, а в този момент го демонстрира и като ментор ”, добави Рони.

Роналдиньо призна, че най-голяма приятност му носи да следи играта на Лионел Меси, Неймар и Рафиня от Лийдс, който е спряган за трансфер на “Камп Ноу ”. Агент на последния е различен някогашен футболист на Барса и добър другар на Роналдиньо - Деко. “Рафиня има качествата да успее на всички места, само че не би трябвало да го съпоставяме с Неймар или Меси. С него живеем в един регион и съм другар с татко му ”, изясни южноамериканецът.
 Рафиня
Рони смята националния отбор на Бразилия за любимец на Мондиала в Катар и уточни Неймар като най-голямата звезда. “Ней е феномен, той е най-големият кумир в родината ни. Ако стартира да приказвам хубави неща за него, ще ми е нужно дълго време ”, приключи Роналдиньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР