Славия си е върнал защитника Мартин Георгиев от Барселона по

...
Славия си е върнал защитника Мартин Георгиев от Барселона по
Коментари Харесай

Мартин Георгиев се завърнал в Славия по изричното настояване на Бакеро

Славия си е върнал бранителя Мартин Георгиев от Барселона по гледище на новия треньор Хосе Мария Бакеро. Това съобщи пред формалния уебсайт на клуба президентът Венцеслав Стефанов.

" Президентът на Славия, Венцеслав Стефанов, съобщи пред формалния уебсайт на клуба, че белите си връщат Мартин Георгиев, като преотстъпен от тима на Барселона за един сезон, по персоналното гледище на новия треньор Хосе Мария Бакеро. Той е на мнение, че е по-добре Мартин да играе една година при експертите в България, вместо да се състезава в тима на Барселона до 23г.

Срещите от българското състезание биха му помогнали в неговото развиване като футболист. Бакеро счита, че Мартин е подготвен за националния тим на България, тъй като има нужните качества. Испанецът е провел диалог с Алесанко от управата на Барселона, който се е доверил на преценката му, че в действителност е по-добре състезателят да се върне в Славия и да натрупа опит в мъжкия футбол.

Бранителят ще бъде картотекиран в първия тим и ще бъде показан дружно с останалите футболисти преди контролата тази събота от 18:30ч. с тима на ФК ЦСКА 1948 II ", написаха от клуба.
 Славия си върна Мартин Георгиев от Барселона
Славия си върна Мартин Георгиев от Барселона

" Белите " с любопитен трансфер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР