Славия приема ЦСКА днес от 19:00 часа в първи полуфинален

...
Славия приема ЦСКА днес от 19:00 часа в първи полуфинален
Коментари Харесай

Часът на истината за ЦСКА настъпи!

Славия приема ЦСКА през днешния ден от 19:00 часа в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България. В другия полуфинал на следващия ден по същото време ще играят Лудогорец и Левски.

ЦСКА е настоящ притежател на трофея, само че се намира в игрова рецесия. Воденият от Стойчо Младенов отбор е отбелязал единствено един гол в последните си пет мача, а в последните си две гостувания от шампионата записа загуби с по 0:2 от пловдивските Ботев и Локомотив. В лагера на ЦСКА има напрежение и от Славия ще се опитат да се възползват, като вземат преднина преди реванша на 21 април.

Двубоят съответствува с 65-ия рожден ден на треньора Стойчо Младенов, който за трети път в кариерата си ще посрещне празника край тъчлинията. Младенов беше весел с добра вест преди дуела. Централният бранител Томас Лам е възобновен и към този момент тренира, като се чака да стартира от първата минута. Той ще си партнира в центъра на защитата с Мено Кох.

В титулярния състав ще се завърнат също Мухар и Жеферсон. Очаква се в трети следващ мач от първата минута да стартира и Федерико Варела. Отдясно ще нападна Георги Йомов, а отряво се чака появяването на Греъм Кери. Атаката ще води Жорди Кайседо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР