Славия приема Арда в двубой от 13-ия кръг на efbet

...
Славия приема Арда в двубой от 13-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Ще спре ли полетът на Арда в „Овча купел“ срещу Славия?

Славия приема Арда в дуел от 13-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 17:45 часа и е втори в съботната стратегия след дербито ЦСКА – Левски.

Срещата от „ Александър Шаламанов “ ще може да наблюдавате по DIEMA SPORT или да наблюдавате на Gong.bg .

“Белите “ се намират в много нежелана обстановка от старта на сезона и към момента имат единствено една победа. Раздялата с Хосе Бакеро не докара до възстановяване в резултати, макар че тимът взе първи точки при Иван Колев в Благоевград против Пирин.

Столичният отбор е на прага на антирекорда си от 11 следващи мача без победа. За опитния ментор Колев няма кой знае какви проблеми със състава. Единствет навън за още много време е лятното попълнение Георги Търтов, контузил се в подготовката за новия сезон.

В Арда също имат своите проблеми с избрани състезатели, макар че отборът наниза пет следващи победи и е единственият с сходен актив и форма дружно с ЦСКА. Ел Мами Тетах още чака документите си и няма да бъде разполагаем на Александър Тунчев за мача в София.

Атаката на кърджалийци се оформя като най-силното звено в тима – в три от последните четири мача „ сините “ от Родопите са отбелязвали по най-малко три гола.

Двата отбора се намират в двата края на класирането. Арда е на четвърто място сред третия ЦСКА и петия Левски, до момента в който Славия е на предпоследната петнадесета позиция със единствено 5 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР