Славия посреща ЦСКА в първи полуфинален мач от турнира за

...
Славия посреща ЦСКА в първи полуфинален мач от турнира за
Коментари Харесай

1/2-финалите за Купата на България започва с протест

Славия посреща ЦСКА в първи полуфинален мач от шампионата за Купата на България по футбол. Срещата сред „ бели “ и „ червени “ е планувана за вторник, 12 април, от 19:00 часа.

Възпитаниците на Златомир Загорчич влизат в конфликта след проваляне в последния си мач от постоянния сезон на Първа лига от Ботев Враца с 1:2. За „ белите “ мачът беше без значение на фона на към този момент обезпеченото място в първата шестица на шампионата. ЦСКА, от своя страна, също отстъпи на Локомотив Пд с 0:2 и дефинитивно сдаде багажа в борбата за купата с Лудогорец, който ще ликува напълно скоро с 11-а поредна купа на България.

Славия и ЦСКА ще играят още веднъж в квартал „ Овча Купел “, откакто по-рано през пролетния полусезон „ армейците “ стигнаха до триумф с 3:2 при визитата си на стадион „ Славия “. „ Червените “ още веднъж ще бъдат без старши треньора си Стойчо Младенов, който изтърпява втори от трите мача санкции за невъздържано държание по отношение на основния арбитър на дуела с Берое. Младенов няма да бъде на скамейката и против Левски в следващото издание на Вечното дерби тази неделя.

Феновете на ЦСКА ще провеждат митинг пред БФС преди срещата със Славия в 16:30 часа, а по-късно ще тръгнат на шествие към стадиона на „ белите “. „ Армейците “ са настоящи носители на трофея, откакто надделяха Арда с 1:0 в последния край на конкуренцията. Реваншът сред Славия и ЦСКА ще се изиграе идният четвъртък, 21 април, още веднъж от 19:00 часа.

В другия полуфинален конфликт противници са Лудогорец и Левски, като първенците домакинстват на „ сините “ в първия мач в Разград в сряда от 19:00 часа.

Пълна стратегия за 1/2-финалите в шампионата за Купата:

Вторник, 12 април:

19:00, Славия – ЦСКА

Сряда, 13 април

19:00, Лудогорец – Левски

Четвъртък, 21 април:

19:00, ЦСКА – Славия

Петък, 22 април:

19:00, Левски – Лудогорец.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР