Славия посреща ЦСКА 1948 на стадион Александър Шаламанов в мач

...
Славия посреща ЦСКА 1948 на стадион Александър Шаламанов в мач
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с шанс да си върне върха

Славия посреща ЦСКА 1948 на стадион " Александър Шаламанов " в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 17:30, а основен арбитър е Георги Кабаков.

Домакините от Славия са в изключителна домакинска форма. " Белите " са към момента непобедени на стадиона в Овча Купел, като в пет мача имат 4 победи и едно тъждество.

Славия са на 8-ма позиция с актив от 24 точки, с 6 по-малко от днешния си противник, само че и ЦСКА 1948 е изиграл един мач повече.

Проблемите за домакините са свързани най-много с Ахмед Ахмедов и Ертан Томбак, които получиха травми в мача с Левски и пропуснаха последния конфликт на тима си, а за срещата с ЦСКА 1948 ще бъдат до последно под въпрос.

" Червените " имат едвам две загуби от началото на сезона, само че и в двата случая са като посетител - против Ботев Пловдив и ЦСКА. Отборът на Любо Пенев е на 2-ра позиция с актив от 30 точки и при победа през днешния ден, най-малко краткотрайно, ще оглави класирането.

Най-голямата опасност се смята, че ще бъде Ивайло Чочев, който има 12 попадения в 13 мача от началото на сезона.

За ЦСКА 1948 Карлос Охене се завръща след наказване за насъбрани жълти картони.

Мачовете сред тези два тима са едвам четири, само че са си вкарали общо 15 гола, тъй че упованията са и през днешния ден да забележим един ефективен дуел.

ЦСКА 1948 има преимущество в директните конфликти над Славия, като са спечелили две от тях и имат едно тъждество, и едно проваляне.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР