Славия победи Септември с 2:1 в столичното дерби на 25-ия

...
Славия победи Септември с 2:1 в столичното дерби на 25-ия
Коментари Харесай

Дарко Тасевски донесе победата на "Славия" срещу "Септември"

" Славия " победи " Септември " с 2:1 в столичното дерби на 25-ия кръг в Първа професионална лига. " Белите " се добраха до триумфа след попадения на Цветелин Чунчуков и новото попълнение Дарко Тасевски и прибавиха към актива си 3 точки, с цел да се изкачат на 8-ото място в класирането. Съперниците им са 12-ти в подреждането.

На националния стадион " Васил Левски " резултатът откри Цветелин Чунчуков в 9-ата минута от дузпа. Тя бе отсъдена за нарушаване на Георги Стоичков против Радослав Кирилов в наказателното поле на " Септември ".

До края на полувремето символичните посетители изпуснаха опция да удвоят резултата. В 44-ата минута Стефан Ашковски стреля от 10-11 метра около гредата.

Снимка: Lap.bg

Все отново футболистите на " Септември " стигнаха до равнене в 57-ата минута. Кристофър Мандиангу се възползва от неточност на вратаря на " Славия " - Георги Георгиев, и с прехвърлящ шут направи резултата 1:1.

10 минути по-късно " белите " още веднъж ликуваха. Този път в воин за " Славия " се трансформира новото попълнение на отбора и някогашен футболист на " Левски " Дарко Тасевски.

До края на мача по-интригуващи положения липсваха.

В последния кръг на постоянния сезон " Славия " ще играе против " Етър ", а " Септември " гостува на " Лудогорец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР