Славия победи Етър (Велико Търново) с 1:0 в първа среща

...
Славия победи Етър (Велико Търново) с 1:0 в първа среща
Коментари Харесай

Славия спечели първата битка с Етър

Славия победи Етър (Велико Търново) с 1:0 в първа среща от плейофа за 7-то място в Първа професионална лига. Единственото попадение в мача означи Георги Йомов в спомагателното време на първата част.
 Балъков изпрати първите си повиквателни за националния тим
Футболистите на Красимир Балъков пропуснаха най-чистото си състояние в 93-ата минута, когато удар на Румен Руменов срещна дясната греда. Реваншът е на 23 май на стадион " Ивайло ”, резултатът дава огромни шансове на отбора от Велико Търново да продължи напред до бараж за Европа с третия от първата шестица.

" Няма отчаяние, тъй като това е баражен мач в две срещи. Жалкото е, че сами се победихме, защото подарихме обстановка на Славия. Можеха нещата да се развият по различен метод. През второто полувреме Славия се прибраха и пазеха резултата, а ние тотално ги надиграхме. Заслужавахме еднакъв. Положителното от този отрицателен резултат е, че в този момент във Велико Търново ще дойдат повече фенове.

Ако Господ е с нас, в четвъртък ще победим и ще продължим напред. Ще би трябвало да сме по-офанзивни при този резултат, а също по този начин да внимаваме. Няма драма с лиценза на Етър. Просто не сме подали документи, защото не сме очаквали да стигнем до тази обстановка. Това е лиценз, който визира инфраструктурата, т.е. дали ще играем във Велико Търново.

Уважавам Венци Стефанов като човек, който дал много за българския футбол. Славия е един доста приветлив тим. Но да се подлага на критика един селекционер без нито един ден работа - това не го разбирам. Аз съм позитивен човек, само че ухапят ли ме, ухапвам и аз ”, разяснява треньорът на Етър Красимир Балъков, който неотдавна беше назначен за народен селекционер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР